Pananginas yra populiariai vartojamas vaistinis preparatas, padedantis atkurti magnio ir kalio pusiausvyrą organizme. Šie mineralai yra itin svarbūs normaliam širdies, raumenų bei nervų sistemos darbui. […]
Šilumos siurbliai – modernus pasirinkimas komfortiškiems namams
Šiandien vis daugiau namų ūkių ir verslo objektų Lietuvoje renkasi šilumos siurblius kaip pagrindinį arba papildomą šildymo sprendimą. Tai ne atsitiktinumas – augančios energijos kainos, […]
Kaip iškepti tobulą varškės apkepą: keli paprasti patarimai ir paslaptys
Varškės apkepas – tai klasikinis patiekalas, kuris sukelia vaikystės prisiminimus, gardžiai kvepia ir visada praskaidrina dieną. Nors atrodo, jog iškepti skanų apkepą nėra sudėtinga, daugelis […]
Kaip konservuoti agurkus, kad jie išliktų traškūs ir gardūs visą žiemą
Agurkų konservavimas – tai viena populiariausių vasaros pabaigos tradicijų Lietuvoje. Kiekviena šeimininkė turi savo išbandytą receptą, perduodamą iš kartos į kartą, tačiau dažnai kyla klausimas: […]
Paprastas ir skanus receptas: kaip iškepti keptą skumbrę orkaitėje
Kepta skumbrė orkaitėje – tai paprastas, bet itin skanus patiekalas, kuris ne tik džiugina savo skoniu, bet ir pasižymi naudingomis maistinėmis savybėmis. Ši žuvis labiausiai […]
Ar įmanoma visa įmonės apskaita vienoje internetinėje sistemoje?
Dar visai neseniai įmonių apskaita buvo tarsi dėlionė iš daugybės skirtingų detalių: viena programa sąskaitoms, kita – atlyginimams, atskiri bankų portalai, dokumentai el. paštu ir […]
Kaip gardžiai paruošti keptus pievagrybius: patarimai ir receptai
Kepti pievagrybiai yra viena iš populiariausių daržovių patiekalų rūšių, kuriuos mėgsta tiek pradedantieji, tiek patyrę virtuvės entuziastai. Šie grybai pasižymi švelniu skoniu, maloniu aromatu ir […]
Ką sako žmonės: kaulažolių tepalo atsiliepimai ir ar jis iš tiesų padeda?
Pastaraisiais metais vis daugiau žmonių atsigręžia į natūralią mediciną ir ieško priemonių, kurios galėtų padėti be stiprių cheminių medžiagų. Viena iš tokių priemonių yra kaulažolių […]
Kaip paruošti minkštus ir traškius čeburekus su kefyru: paprasti patarimai iš virtuvės
Kiekvienas, kas bent kartą ragavo naminių čeburekų, žino, kad tikrasis jų žavesys slypi ne tik įdare, bet ir tešloje. Minkšti viduje, tačiau gardžiai traškūs išorėje […]
Kaip pasveikinti artimuosius su Šv. Velykomis: originalios idėjos ir šilti linkėjimai
Šv. Velykos – tai viena gražiausių ir šilčiausių pavasario švenčių, kai gamta bunda naujam gyvenimui, o mūsų širdyse užgimsta viltis ir atsinaujinimo džiaugsmas. Tai metas, […]
